Jodoh daripada Dia - Wawa Akil (Karya Publika, 2020)
Harris Danial bertekad untuk menambat kembali hati Nur Indah. Isterinya yang dikahwini lima tahun lalu dan ditinggalkan selepas bersama untuk tempoh satu malam. Berpisah tanpa ada rasa tanggungjawab yang perlu dipikul kedua-duanya. Itulah yang berlaku kepada mereka berdua. Mereka melakukan eksperimen bodoh hanya mahu merasai kenikmatan seperti orang lain tapi dengan cara lebih berhemah, akad dan nikah, ijab dan kabul. Namun eksperimen bodoh mereka itu membawa malang kepada mereka berdua. Selepas lima tahun mereka berpisah, Harris Danial dapat tahu Nur Indan hamil dengan anaknya. Dosa dirasakan kian menghimpitnya. Pertemuan tidak disangka dengan Nur Indah membuatkannya ingin kembali dengan Nur Indah. Namun, Nur Indah menafikan hubungannya dengan Harris Danial. Bagaimana akhirnya kisah Harris Danial dan Nur Indah. Segalanya terjawab dalam novel Jodoh Daripada Dia.