Resipi dan rencah kewangan - Muhamad Khairi Abdullah (Penerbit Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, 2021)
Buku ini dihasilkan untuk memberi kesedaeran kepada semua lapisan masyarakat terutamanya belia dan dewasa untuk merancang kewangan dengan baik sehingga mencukupi dan amat penting mereka mengetahui berkaitan pengurusan kewangan dari usia muda sehinggalah ke tahap usia kita tua nanti.