Rezeki dari langit - Ida Hani Ali (Galeri Ilmu, 2021)
Bagaimana ingin mengetahui konsep rezeki yang sebenar? Di dalam buku ini ada dinyatakan jawapannya. Jawapan yang diberi oleh penulis sangat mudah dan disampaikan dengan gaya yang sangat santai. Buku ini mengajak para pembaca mengenal Pemberi rezeki, iaitu Allah Taala. Kemudian, barulah penulis membuka minda pembaca tentang rezeki yang sebenar. Allahuakbar! Rezeki paling mahal ialah nikmat iman dan Islam.