Merayakan luka - A. Shafiq (JIWA, 2022)
Teman, bila kali terakhir kamu memberi peluang untuk dirimu didengari? Atau sebenarnya kamu telah menutup segenap ruang kerana merasakan tiada siapa yang sanggup untuk menadahkan telinga? Tidak mengapa. Aku ada. Merayakan Luka adalah himpunan kata-kata damai dan pesan ikhlas A. Syafiq yang akan menemani anda apabila terhimpit dengan bebanan rindu yang tak berbalas, cinta yang hadir sekadar pernah dan kepercayaan yang diramas renyuk. Ingatlah, saat kamu mengangkat tangan berdoa untuk bahagia, sentiasa ada mereka yang akan amin-kan paling serius.