Membilang usia songsang di lantai gua yang panjang - Nik Mohd Iznan Tuan Yaakub 1983- (Puisi dalam Kotak, 2016)
Sepi tidak bermakna sepi kerana pertapa tua memang sentiasa bercium dengan sepi di atas batas-batas kehidupan membilang usia-usia songsang di lantai gua yang tersusun panjang.