Coklat tarbiah 2 - Aiman Banna (Inspirasee International Sdn. Bhd., 2017)
Semua orang ingin mendapatkan tarbiah dalam hidup mereka. Begitu juga saya! Cuma masalahnya sekarang, orang tidak merasakan tarbiah itu sesuatu yang manis dan sedap, sebaliknya merasakan tarbiah itu pahit lagi melecehkan... Ramai tidak tahu bahawa tarbiah itu sebenarnya tersangatlah manis, bahkan lebih manis daripada segala coklat yang ada atas muka bumi ini. Oleh itu, hadirnya buku bernama Coklat Tarbiah ini ialah untuk menyuap anda dengan tarbiah yang berjuta perisa dan tema. Antara kemanisan buku ini ialah cara penulisan yang santai dan relax agar anda mudah hadam segala tarbiah yang dipadatkan dalam nutrisi Coklat Tarbiah ini.