Awek Chuck Taylor 1 kapsul masa - Nami Cob Nobbler (Lejen Press, 2016)
Aku mengalami writer's block. Dalam usaha mengatasi tekanan, aku keluar berjalan-jalan. Aku pergi ke sebuah warung tomyam menjual sup cendawan istimewa. Bungkus, bawa balik. Lepas makan, muncul Hamid MD - seekor kucing sebesar manusia. Dia menawarkan dua pil. Satu pil untuk ke masa depan. Satu lagi pil ke masa silam. Aku pilih...