Ilusaniti - Adib Zaini (Buku Fixi Sdn Bhd, 2013)
Ini kisah sekumpulan kawan. Lama sudah kenal secara online. Untuk kali pertama mereka bertemu. Seorang mati bunuh diri selepas itu. Ataupun ada konspirasi yang mereka tidak tahu. Nisan siapa bakal diukir lagi? Ingatan semakin hilang setiap hari. Tidur dipenuhi dengan mimpi ngeri. Ini semua ilusi ataupun realiti?