Halimunan - Faizal Zahid (Buku Fixi Sdn Bhd, 2021)
2112. Tahun yang kini dikatakan tahun berlakunya kiamat, selepas ramalan kaum Maya yang mengatakan kiamat akan berlaku pada 2012 tidak menjadi kenyataan. Halim hanya anak muda biasa yang gemar cara lama, seperti menaiki skateboard ketika semua orang sudah menaiki hoverboard atau kereta terbang. Pada hari sahabat baiknya, Bob, digigit anjing liar, kehidupan mereka berdua turut berubah. Halim terjebak dengan satu masalah besar semasa mengunjungi META untuk membuat aduan tentang gigitan anjing liar itu. Tiba-tiba dia berada di tengah-tengah sebuah konflik, antara golongan baru dan golongan lama. Antara kepercayaan kepada Tuhan dan sains, serta antara dendam dan kemaafan. Bapa angkatnya pernah memberitahu Halim, dia seorang yang istimewa. Tapi Halim sendiri tak tahu kenapa, sehinggalah dia terpaksa berdepan dengan Presiden Ku Dayta, dan dendam silamnya.