Galat - Iqbal Rafiuddin (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
Galat. Pertama kali mendengarnya, Teja rasa pelik. Kerana rasa ingin tahu, dia mengikuti datuknya Bahrom masuk ke dimensi Swargaloka, di mana langitnya berubah-ubah warna, dan penghuninya adalah makhluk-makhluk mitos dan lagenda. Antaranya lelaki berkepala pelanduk, seekor mawas yang hobinya melukis kaligrafi dan lembuswana, sejenis singa bergading, berkepak geroda dan bersisik ikan. Namun sebaik ikatan kain merah di tangannya terlepas, Teja tidak lagi dapat meninggalkan dimensi aneh itu. Dia terperangkap, dan nyawanya kini dalam bahaya. Napuh harus membawa Teja ke teras Swargaloka, tempat yang dikatakan pintu masuk dan keluar asal dimensi ini. Namun untuk sampai ke teras Swargaloka, mereka harus menempuhi pelbagai halangan. Demi janjinya pada Bahrom, Napuh harus lakukan apa sahaja untuk mengembalikan Teja ke dimensi manusia.