Belantara - Simon Malik (Buku Fixi Sdn Bhd, 2019)
DuBois Berhad, nampak macam syarikat konglomerat biasa. Hakikatnya, ia melindungi kumpulan-kumpulan bayang yang menyelia kegiatan jenayah mereka. Rooks dengan perniagaan dadah. Leo dengan pelacuran. Ursa dengan penggubahan wang haram. Tugas Aisar sebagai ketua akauntan adalah untuk menutup jejak kewangan agar tidak dihidu oleh pihak berkuasa. Malangnya dia dihukum gantung kerja dan dibuang daerah akibat sebuah pergaduhan yang dia sendiri tidak ingat. Dan pergaduhan ini menyebabkan penimbang tara dunia jenayah, White Wolves untuk aktif semula di Bandar Klang. Aisar yang hidup dalam buangan telah mula selesa. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran Lynn di kampung. Tidak dia sedari, pergaduhannya tempoh hari merupakan titik mula pendedahan sebuah plot sinis terhadap DuBois. Dia dipanggil bekerja semula tapi hatinya memberontak keluar dari dunia jenayah. Aisar mahu keluar atas nama cinta. Walau terpaksa menempuh sebuah perang saudara.