Hasutan iblis - Illya Abdullah (Grupbuku Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
Baim seorang jurugambar bebas yang mempunyai keistimewaan melihat dan mengambil gambar makhluk yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Dia digelar jurugambar hantu. Keistimewaan yang dimilikinya itu dianggap satu petaka. Dia kehilangan seluruh ahli keluarganya dalam satu malam, angkara manusia yang menjadi hamba iblis. Inspektor Zaim menerima kes-kes misteri yang melibatkan ilmu mistik. Dia dibantu oleh Detektif Azhnita untuk mengendalikan kes-kes itu. Kesukaran menyelesaikan kes yang ditangani membuatkan dia mendapatkan bantuan Baim, sahabat baiknya yang juga merupakan bekas anggota polis. Setiap kes melibatkan dalang yang sama, iaitu lelaki yang diburu oleh Baim.