Macam-macam petua - Haryati Mat Deris (Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Buku ini mengandungi pelbagai petua merangkumi petua kecantikan, kesihatan, kebersihan dan penyimpanan makanan. Semua petua yang dirangkum di dalam buku ini menggunakan bahan-bahan semula jadi dan lebih selamat untuk digunakan. Petua-petua ini juga tidak menfokuskan hanya pada orang dewasa malah ada yang sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.