Psychomanteum cermin puaka - Del Osmera (Karya Publika, 2020)
Kehidupan tiga penyiasat paranormal berubah 180 darjah apabila salah seorang dari mereka menyeru roh kakak kembarnya yang meninggal dunia dengan menggunakan teknik Psychomanteum. Teknik menyeru roh menggunakan cermin itu bertukar menjadi mimpi ngeri apabila yang muncul bukanlah roh arwah kakaknya. "Lepas Salina meninggal, pintu bilik dia tu selalu berbunyi." - Puan Saleha "Bangkit sang kematian, bangkit sang penyeru. Bangkit sang kematian, bangkitlah sang penyeru. Bangkit meminta darah bangkit untuk disembah." "Aku seru dengan darah. Kau datang minta disembah. Seru dengan mentera, seru untuk menyembah..."