Bernabeu, bermulanya cinta - Eyyma Madyusa (Suara Hati Publication, 2021)
"Aatiff, saya suka awak!" Seorang di Sepanyol dan seorang lagi berada di Malaysia. Kerana enggan berkahwin dengan pilihan orang tuanya, Qatimah lari membawa diri ke Sepanyol dan takdir tidak dijangka mempertemukan Qatimah dengan Aatiff Dario si pemain bola sepak kelab Real Madrid yang sebenarnya berbangsa Melayu-Spanish. "Don't you wanna know where I come from?" - Qatimah "Where are you come from miss?" - Aatiff "I come... from... tulang rusuk awak yang hilang tu. He he he!" - Qatimah Pertemuan demi pertemuan tidak diduga mulai mendekatkan hati dua insan. Selepas pertemuan di Emirates Air, pertemuan kali kedua di Stadium Santiago Bernabéu memutikkan rasa cinta di hati. Kali kedua? Benarkah itu adalah pertemuan kedua mereka? Di saat cinta sudah termaterai di hati masing-masing, kehadiran insan yang Aatiff Dario sangat dambakan kasih sayang daripadanya menyukarkan segalanya. Qatimah 'membawa diri' lagi dan Aatiff Dario berasa kehilangan. Dapatkah Qatimah dan Aatiff Dario berjumpa dan bertaut kasih semula? Atau mungkin Qatimah akan mengalah untuk melepaskan Aatiff Dario kepada Lara Erlisa dan pergi kepada Iskandar, lelaki yang pernah disukai dalam diam sejak kecil?