Antagonis - Irsyad Tarudin (Buku Fixi, 2022)
Hisyam Ahmad telah bercita-cita untuk menjadi penulis novel sejak kecil lagi. Pun begitu, seperti mana dugaan seseorang untuk mencapai kejayaan, halangan terbesar sudah pastilah dirinya sendiri. Sikap selalu berlengah dan lebih suka bermain game berbanding menulis membuatkan impiannya tampak samar-samar untuk dicapai. Namun pada suatu hari, dia terbangun dari tidur dan menyedari bahawa dia berada di dalam sebuah rumah agam yang asing. Menurut butlernya, Alfred, Hisyam baru terjaga dari koma selepas mengalami kemalangan beberapa bulan lalu. Akibat kemalangan itu, Hisyam langsung tidak ingat yang dia kini sudah bergelar penulis terkenal. Hisyam cukup gembira kerana mimpinya sudah menjadi kenyataan. Namun apabila watak-watak dalam novel tulisannya mula muncul satu demi satu dan melakukan kemusnahan, Hisyam tahu ada sesuatu yang tidak kena sedang berlaku.