25 Nabi dan Rasul (Siri Koleksi Kisah, 2020)
Dan sesungguhnya Kami mengutus seorang rasul pada setiap umat (supaya menyeru): " Sembahlah Allah dan jauhilah Taaghut (berhala dan apa yang disembah)" (Surah an-Nahl:36) "Sesungguhnya pada kisah-kisah mereka itu terdapat pengajaran dan iktibar bagi orang-orang yang mempunyai akal fikiran...." (Surah Yusuf:111)