Noktah - Aizat Mahadan (Buku Fixi Sdn Bhd, 2021)
Benda yang paling mengelirukan Luke adalah bila apa saja yang ditulisnya dalam manuskrip novel yang sedang disiapkan itu mula menjadi kenyataan. Kata orang tua aneh yang mereka temui ketika sedang berkhemah di hutan Bekok dulu, Luke memiliki satu anugerah yang tida ada pada orang lain. Tetapi apabila cerita dalam manuskrip itu mula menggambarkan kejadian kematian Nora, bekas isteri rakan baiknya, Luke rasa dia harus lakukan sesuatu untuk menghalangnya. Anugerah atau petaka? Luke tiada jawapannya. Yang dia tahu, dia harus menghalang kematian Nora yang akan berlaku pada malam 9 April nanti.