Pesan - pesan ikhlas - Abdul Hadi Awang (Siri Al-Bayanul Mubin Syarah Riyadhus Solihin, 2022)
Menerusi karya kali ini, penulis menghidangkan pesanan Rasulullah SAW tentang keutamaan sifat ikhlas bagi membentuk keperibadian mulia setiap Muslim. Pada masa yang sama, sifat ikhlas juga menjadi prasyarat penerimaan segala amalan soleh oleh Allah SWT. Mudah-mudahan, untaian nasihat dan ilmu yang dicedok daripada kalam nabawi menjadi panduan buat semua lapisan pembaca agar lebih cinta dan kasih dengan Rasulullah SAW, sekaligus menjadi Mukmin yang terbaik.