Dan hati pun berkata - Nurriez (Karyaseni Enterprise, 2012)
Adira-Kedegilannya bersebab. Kasih sayangnya sudah dirampas. Jadi jangan salahkan dia kalau dia tidak percaya kepada sesiapa,tetapi dengan Rashdan kedegilannya mula cair. Rashdan-Dia tidak pernah jatuh cinta. Tetapi sekali dia jatuh cinta, dia sudah jadi orang lain.... Kerana Cinta ... mereka memiliki hati masing-masing...