Apa jadi dengan sekolah kita? - Sharina Elisa 1989- (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2017)
"Aku ada benda nak cakap. Sebenarnya virus yang pengetua cipta tu tak ada kaitan langsung dengan apa yang berlaku sekarang ni. Cikgu Bell sendiri yang beritahu aku" - Wildan "Habis tu, siapa pengetua sebenarnya? Hantu? Mahluk asing?" - Sandra