Kamus dewan perdana - Salmah Jabbar; Azizah Abu Bakar; Noresah Baharom; Fadilah Jasmani (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2020)
Dewan Perdana (KDP) merupakan kamus bahasa Melayu terbesar dan terlengkap yang dihasilkan oleh Dewan Bahasa dan Pustaka. Sasaran utama kamus ini ialah penutur asli bahasa Melayu dan bukan penutur asli yang mahir menggunakan bahasa Melayu.