Budak takraw strategi baru - Anshari (PTS Publishing House Sdn Bhd, 2021)
Pasukan yang Rizal, Ali, dan Azman hadapi bukan calang-calang. Selain perbezaan fizikal yang ketara, lawan mereka bertiga turut mempunyai bakat dan kemahiran yang hampir menyamai taraf pemain sepak takraw profesional. Untuk mengharungi situasi mencemaskan ini, analisa dan strategi baru amat diperlukan. Namun, mampukah 'budak takraw' dari sekolah kampung ini meneruskan permainan dan seterusnya menjuarai kejohanan?