Kecamuk - Izzaty Razak (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2019)
"Ke... Kenapa abang macam ni? Ap... apa salah Mia?" Air mata mengalir deras. "Kau tipu aku! Hoi! Aku tak sakitlah! Aku tak gila!" Jerit Danish. Kepala Damia ditunjal. Rambutnya ditarik. "Mia... Mia... minta maaf. Abang t... tak gilalah. Abang sihat." "Kan? Aku sihat, kan? Aku tak gila, kan?" Danish tersenyum lebar. "T... tak, abang tak gila. Mia kan sayang abang, abang tak sakitlah." "Pembohong!" Tubuh Damia ditolak kuat hingga tersungkur. Damia cuba mengengsot ke ruang tamu, tetapi kakinya ditarik kasar. Danish menolak Damia ke penjuru kabinet dapur. "Kau nak pergi mana? Nak mengadu kat siapa?!!" Jerit Danish. Parang tajam diacah-acah ke muka Damia. Gadis itu meraung apabila parang mendarat di tengkuknya. "Kau takut? Kau takut mati? Mati sama-sama nak?"