The art of copywriting - Aqif Azizan 1990- (Puteh Press an imprint of Open Bridge Publications Sdn. Bhd., 2021)
Copywriting yang power pula adalah copywriting yang menggunakan teknik dengan betul. Bukan copywriting yang dibuat dengan "membuta tuli" sahaja.