Islam memimpin - Abdul Hadi Awang (Siri Pemikiran Islam, 2020)
Tema "Islam Memimpin" diangkat bagi menegaskan betapa pentingnya setiap pendukung PAS untuk terus menerajui agenda penyelesaian Islam bagi membentuk suasana politik baharu dan mencorak masa depan negara, melalui pendekatan Budaya Politik Matang dan Sejahtera (BPMS).