Noda janin - Manz (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2021)
Dr. Kamilia dan suaminya terlibat dalam kerja-kerja pengguguran janin secara haram. Namun bila salah seorang pelanggan diorang bernama Salina terkorban, misteri mula muncul.Bila disahkan mengandung, Dr. Kamilia mahu hidup demi bayi yang dikandung. Namun, pelangi indah yang diharapkan tak berpanjangan. Anak yang dilahirkan tak seperti bayi normal yang lain. Mampukah Dr. Kamilia menerima keadaan anaknya itu? Benarkah bayi yang tak berdosa tu bangkit menuntut bela?