An & manisan Jepun - Igari, Soyoko; Sakaki, Tsukasa (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2015)
Kedai manisan Jepun Mitsuya hari ni pun sibuk macam biasa. Nampaknya manisan Tsujiura produk paling laris. Ia istimewa sebab ada kertas tilik nasib kat dalam. Tapi tiba-tiba ada pelanggan datang dan kembalikan Tsujiura berisi kertas bercorak pelik. Ada maksud tersembunyi ke? Lepas tu, dapat ke An rungkai misteri di sebalik Tsujiura dari hint yang mentor Tachibana beri? Nilah kisah volum terakhir tentang manisan yang hangat dan lazat penuh kelembutan!