Jebat - E-man Sufi (Penerbitan Karyaseni, 2017)
Cinta. Itu yang dirasakan Mastura kepada suaminya, Jebat. Lelaki yang dingin namun seksi dengan parut di dahi. Hidup bersama Jebat, semuanya indah. Mastura bahagia. "Asal ada abang, Mas tak makan pun tak apa..." - Mastura Dia ingin melakar bahagia dengan membina momen-momen indah bersama Jebat. "Terima kasih sebab kau sudi jadikan aku suami kau... Aku ni apalah yang ada, kan? Kadang-kadang aku rasa risau kalau aku tak dapat bahagiakan kau, Mas... Tapi aku janji aku akan berusaha jadi suami yang paling baik walaupun aku tak ada harta nak mandikan kau dengan kemewahan."