Panduan lengkap solat perempuan = complete women's prayer guideline - Mohd Syazreen Abdullah 1989- (Rimbunan Islamik Media Sdn. Bhd., 2017)
Buku Panduan Lengkap Solat Lelaki dan Perempuan ini ditulis dengan bahasa yang mudah dan penerangan yang ringkas dalam dwibahasa, iaitu bahasa Melayu dan bahasa Inggeris. Ia turut menyediakan panduan bergambar cara yang betul dalam menunaikan solat. Buku ini sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat untuk mempelajari dan memahami cara menunaikan solat dengan sempurna. Ia boleh digunakan sebagai bacaan peribadi mahupun sebagai panduan di dalam kelas pengajian.