Payung puaka - Leoz (Siri black rose, 2020)
Ada seorang pelajar pengsan lalu disahkan meninggal ketika berpayung di bawah hujan. Bila ada 'sesuatu' hempap payung hingga Alisa rebah, dia mula rasa tak sedap hati. Dah syak tu angkara makhluk ghaib. Lebih merisaukan bila puaku pendendam tu mengancam Safiya pula. Mampukah Alisa selamatkan kawan baiknya? Ia tak dapat dilihat, tapi aura kejahatannya cukup kuat dirasai! Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose'!