Kelabu - Nadia Khan (Buku Fixi Sdn Bhd, 2021)
Kalau ada yang sudi bertanya - warna apa yang aku pilih untuk melambangkan diri dan keadaan aku sekarang... aku akan pilih biru. Ada suatu ketenangan yang aku cuba capai dan kesedihan yang aku cuba lupakan dengan warna biru. Kalau aku jawab bagi pihak Amir - aku akan pilih kelabu. Tapi mungkin juga, warna tu sesuai untuk aku...