Kau selalu ada - Dilla Ahmad (Penulisan Enterprise, 2017)
Pertemuan pertama kali mereka sebelum akad membuatkan Ammar Hafiz jatuh cinta. Pandangan Iman Suffiyah bisa membuatkan hati Ammar berubah rentak. Jantung sudah tak sekata. Inilah bakal isterinya! Dalam hati sudah berjanji akan cuba membahagiakan Iman Suffiyah. "Iman..." - AMMAR "Ya, saya." - IMAN "Awak sayang saya, kan? - AMMAR "Sayang sangat-sangat, Encik Ammar." - IMAN Perancangan Datuk Azhari mengundang huru-hara. Ammar diminta menikahi Amanda, anak kepada rakan niaganya menyebabkan Ammar keliru. Rumah tangga Ammar dan Iman kian tergugat. Iman pasrah andai itu ketentuanNya