Takdir buat Q - S.N. Hidayah Haron (Penulisan Enterprise, 2013)
Takdir Quraisyah... Akhirnya Hadzhar pergi dan menghilang. Sedangkan Hadzhar telah menjadi sebahagian daripada dirinya. Begitu besar cinta yang tersimpan buat Hadzhar, begitu berat sengsara yang dipikul sejak Hadzhar menghilang. Semua keindahan telah Hadzhar bawa pergi tanpa belas. Cinta pertamanya. ARIL. Hadirnya bagai kesateria. Sayap kasihnya mekar, menaungi nisa yang sepi. Mencintai dari jauh, memberi kasih dengan tulus. Debunga bahagia mulai tersebar. Takdir Buat Quraisyah. Sekali lagi, takdirnya menyimpang dari laluan cinta. Aril pergi. Tapi perginya tiada kembali. Masih adakah lagi sayap kasih yang sudi menaunginya?