Pemetaan baharu dunia Islam - Abdul Hadi Awang (Siri Politik & Antarabangsa, 2021)
Buku ini menjelaskan berkenaan pemetaan baharu dunia Islam khususnya di Timur Tengah meneruskan perancangan Barat yang bermula sejak Perjanjian Sykes-Picot pada tahun 1916 dan menyaksikan bagaimana dunia Islam cuba dipecahbelahkan melalui dasar pecah dan perintah bagi menjayakan agenda Israel Raya.