Diari tadabbur bercinta Dengan Al-Quran - Abdul Hadi Awang (Pustaka Permata Ummah Sdn Bhd, 2021)
Diari Tadabbur : Bercinta Dengan Al-Quran merupakan sebuah buku kerja yang memuatkan 30 sesi tadabbur Al-Quran yang dipimpin oleh Dato Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi bin Awang. Keseluruhan sesi merangkumi perbahasan 11 buah surah yang sering dibaca didalam Al-Quran. Setiap sesi akan membahaskan potongan ayat dengan membawakan tema tertentu yang pelbagai dan menarik.