R&R Ramadan rehat jiwa rawat hati - Abdul Hadi Awang (Siri Aqidah & Syariah, 2022)
Buku ini bakal memberikan kerehatan kepada pembaca untuk benar-benar memaknai Ramadan sebagai perhentian yang merawat kembali jiwa setelah 11 bulan berhempas-pulas dan berpenat lelah dalam musafir duniawi. Bagaimana sepatutnya pelan tindakan kita bagi menyambut ketibaan Ramadan, menghayati setiap peristiwa agung yang berlaku padanya, serta menghadapi pemergiannya; kesemuanya dihuraikan dengan penuh tuntas dalam naskhah yang cukup padat ini.