Kaedah penyelidikan & penulisan laporan projek tahun akhir - Abdul Hamid Mar Iman (Penerbit UMK, 2017)
Motivasi utama buku ini dihasilkan bagi meningkatkan mutu penghasilan tesis dalam kalangan pelajar menerusi pemahaman yang betul tentang kaedah penyelidikan dan penulisan ilmiah.