Makna Nilai Dalam Kehidupan - Noor Hisham Md Nawi (Penerbit UMK, 2017)
Buku ini ditulis kerana ia penting untuk pembaca. Nilai sangat dekat dengan manusia. Manusia selamanya tidak akan mampu melarikan diri dari nilai atau menyembunyikannya. Sedar atau tidak manusia yang memilih nilai untuk dirinya. Buku ini mengangkat tema nilai untuk membawa masyarakat ke hadapan. Masyarakat yang maju adalah masyarakat yang mempunyai nilai-nilai yang tinggi.