Asyik periksa je - Estheryu (Siri corat-coret (Gempak Starz), 2017)
Zaman persekolahan sememangnya penuh dengan pelbagai jenis ujian dan peperksaan, tapi daya tarikan anime & manga jadikan Sakana lebih serabut. Pernahkah pilihan penting antara 'peperiksaan dan hiburan' merunsingkan fikiran anda?