Hari aneh di sekolah - Kin (Siri corat-coret (Gempak Starz), 2017)
Setiap hari ulang alik pergi sekolah, balik dari sekolah, belajar, pergi rehat, siapkan kerja sekolah... Tak rasa bosanke kehidupan macam ni? Namun agak susah bagi Du Nan untuk merasa bosan dalam kelas 1C yang dipenuhi budak-budak pelik ini. Hampir setiap hari berlaku kejadian pelik de sekeliling dia sampai dia pun keliru sama ada hari yang berlaku kejadian pelik hari normal ataupun hari sebaliknya tu normal...