Kari ayam cinta - Sri Diah Shaharuddin (Writers Write Services, 2021)
Siri buku istimewa ini mempunyai lapan judul kembar seiras. Jika anda sudah ada satu atau dua naskhah buku dalam siri ini, pencarian kembar anda masih belum lengkap. Lapan buku ini dihasilkan oleh Alumni Bengkel Tulis Kisah Hidup dari seluruh Malaysia sebagai menghargai kasih, rasa sayang dan rindu terhadap seorang emak. Sesungguhnya usaha menghasilkan buku-buku ini sangat kecil nilainya berbanding budi seorang emak yang mahal mahar jasanya.