Speeder 01 - Zint (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2021)
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu. Uhuhu~ Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err... Mat Rempit ke si Alif ni?!! Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni!.