Speeder 02 - Zint (Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd, 2021)
Alif dah mulakan hidup di Kuala Lumpur sebagai runner. Seronoklah dapat kerja sesuai dengan cintanya pada motosikal. Sambil menyelam minum air~♥ Macam mana pun, minat Alif nak race tak padam. Semakin membuak-buak pula tu! Hmm... dah jauh dengan mak ayah kat kampung tu, makin berani ke Alif nak teruskan minat dia? Adrenalin makin memuncak dalam jilid ke-2 ni! VROOM~