Juang hidupan liar burung hantu barred vs landak Amerika Utara - Slaium (Siri x-venture dunia haiwan III, 2021)
Ketika Pasukan X-VENTURE menuju ke Institut Penyelidikan Hidupan Liar Oregon untuk membantu perpindahan dan kosongkan kawasan... keadaan bertukar menjadi operasi menyelamat. Mereka bertembung pula landak Amerika Utara dan burung hantu barred! Misi yang sepatutnya mudah berubah menjadi huru-hara!