Bersendiri ke pantai - Kamal Effendi (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2020)
Kumpulan puisi suka duka, dingin, kehilangan abadi, patah hati dan bersendiri, dikumpulkan penyair buat pertama kali, untuk berkongsi pengalaman manusiawi, berkelana di medan pilu sambil mencoreng cerita-cerita lalu, kisah hiba dan hikayat sepi dalam bait kata indah, tatkala memujuk hati bahawa hidup tidak pernah bersendiri selagi ada huruf dan bait baris kata yang memahami.