Gifted (Whitecoat Group, 2022)
Kerana setiap insan itu, pasti dianugerahkan Tuhan dengan petunjuk dan jalan yang menemukan kita dengan kekuatan. Gifted membawakan kisah perjuangan pelajar-pelajar SPM 2020 yang mengibarkan panji juang untuk tidak putus harapan. Karya ini merakam semula detik sejak awal perjuangan pelajar SPM sewaktu Perintah Kawalan Pergerakan. Semoga Gifted dapat menyentuh emosi anda untuk terus berjuang. Dengan anugerah kurniaan tuhan, pasti Dia akan tunjukkan jalan. Asalkan ada yang kita usahakan.