Victoria rahsia kemenangan yang dilupakan - Emmy Hermina Nathasia (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2021)
Setiap daripada kita memasang impian dan mempunyai visi dalam kehidupan. Bagi mencapainya, kita memerlukan satu panduan yang berstruktur dan berpandu bagi mengoptimumkan penggunaan masa, tenaga dan wang. Perancangan merupakan antara perkara yang penting bagi memastikan keberjayaan sesuatu matlamat. Buku ini memberikan panduan bagaimana untuk mengenal diri, merancang pelan tindakan, mendepani cabaran, membuat penilaian dan seterusnya mencapai matlamat yang disasarkan.