Perempuan dari masa lalu - Wafa Aula (JIWA, 2021)
Perempuan dari Masa Lalu membuka ruang kepada kita untuk mengenal apa itu kesunyian, dan memahami perasaan yang wujud dalam setiap pertemuan dan perpisahan. Ia mengajar kita cara untuk melepaskan kenangan dan ingatan masa lalu tanpa perlu melupakan. Ia juga membuatkan kita untuk menanam harapan dan menyiram rindu.