Kunoktahkan cinta ini - Anna Milia (Suara Hati Publication, 2019)
Pertama kali bertemu tanpa sengaja, Dhifa terus jatuh hati pada Aryan. Mereka dipertemukan sekali lagi namun kali ini bersama si kembar Dhifa, Anida. Aryan terpikat pada Anida yang terlebih manja. Temu janji antara mereka berdua diatur. Nak dijadikan cerita, pada masa yang sama, Anida mempunyai temu janji dengan Haikal. Oleh kerana sifat tamak dan Aryan hanyalah calon back up boyfriend, dia meminta Dhifa berlakon sebagai dirinya. Sayangnya Dhifa tidak pandai berlakon. Dia sepatutnya membawakan watak gadis penuh karisma dan manja seperti si kakak. Namun lakonan tersasar ke watak asal ala-ala tomboy. Mana tidaknya, Aryan membawanya menonton perlawanan bola sepak. Favourite oi! Aryan bengang ditipu. Sumpah dia tidak mahu ada kaitan lagi dengan si kembar itu walaupun sebenarnya hati Aryan sudah mulai sukakan Dhifa. Namun siapa sangka, mereka sepertinya berjodoh. Bekerja satu tempat kerja membolehkan Aryan semakin rapat dengan Dhifa walaupun sikap diktatornya menyakitkan hati Dhifa. Dari berkongsi tempat kerja, mereka berkahwin atas dasar tanggungjawab kepada baba Dhifa yang sakit. Ada cinta tertanam dalam hati mereka, namun dibiar sepi dek kerana fitnah. Dhifa terpaksa hadap semua sikap sinikal Aryan kerana ada hati yang perlu dijaga rapi. Hutang wang tidak terlunas apatah lagi hutang budi. Namun kesabaran Dhifa lenyap bersama pemergian orang tuanya. Tiada hati yang perlu dijaga lagi. Dhifa menoktahkan hubungannya bersama Aryan...